5. april 2010

Mer morro enn fårikål

Jeg skulle egentlig hatt en emaljegryte, men har ikke fått surret meg på brukthandelen for å finne en. Så kom jeg på hva som står og støver  ned i skapet... en 11 liters fårikålgryte....
Den brukes nesten aldri, så det er på tide den gjør skikkelig nytte for seg, slik som her:
Utfallet er litt uvisst enda siden garn & farge står og småputrer på ovnen. Er litt skeptisk, jeg tror jeg har gått i fella med for mye fargeblandings; slikt er det  nemlig bare proffene som kan. 


Fanagenseren nærmer seg fullførelse - og etter å ha kommet over et hett tips om å hekle istedet for å tukle med symaskina rundt ermene ble jeg litt oppløftet. Jeg blir derimot ikke oppløftet av bildekvaliteten. Og så spinnes det jo ! Dette er den siste pencil rovingen fra Fiberoptics; Black coffe. Det ble noe slikt som 315 meter. Og ellers spinner jeg på ulla fra Fiber&Art; Black Welsh.
Link til henne finner du til høyre på siden- og anbefales; Fiber&Art er min hoffleverandør :)
Black welsh ovenfor, bildet så skarpt ut helt til det kom opp på siden her. Men okay - fargen er litt varm sjokolade og denne kan bli bra sammen med North Ronaldsey som jeg også spinner på.

2 kommentarer:

  1. Så mye flott du lager, likte kjempegodt ulla i brunt og grønt! Slett ikke så fælt som du påstår! Spinn det, blir sikkert flott!

    SvarSlett
  2. Jeg skal gi den et lite forsøk, og så ser jeg om ulla får en ny tur i gryta :)

    SvarSlett

Alle kommentarer blir satt stor pris på, og takk til alle som vil skrive noen ord :)