11. desember 2010

Litt om "alt"

Med andre ord  har jeg ikke fått fullført så mye prosjekter i det siste, men siden jeg har fått meg et nytt kamera måtte jeg bare blogge "litt om alt" slik at jeg kan se litt hvordan bildene er med nytt utstyr ! 


Dette er hva jeg spinner på om dagen, fortsatt er det merino/silke fra FreckleFaceFibers. Jeg spinner tynt, og det føles som at jeg aldri blir ferdig...


Så var det litt morro å se hvordan egenfarget garn tar seg ut med nytt kamera...
Dette er siste pakken jeg fikk; en investering fra Holst Garn 
Jeg skal trolig bruke det til Neiman fra KnittyOg så strikkers det på et par søndagsvotter i egenfarget, egenspunnet og ihjælkokt BFL.
Garnet er fabelaktig ujevnt, men jeg synes det er ganske kult i all sin uperfekthet.
Denne gangen synes jeg at jeg har vært riktig så smart, jeg strikker venstrevotten først....


Dette er en enslig Pomatomus fra CookieA. Den neste komme snart - jeg ble bare litt avsporet av Søndagsvottene. Sokkene strikkes i Koigu KPPPM, og jeg angrer som en hund på at jeg ikke kjøpte mer Koigu  på Loop. Men, jeg hadde feber. 


Og helt til slutt et bilde av husstandens yngste medlem Lucas. Her ligger han godt plassert i Fatboyen etter å ha klart å rane den til seg. Alle tre kattene våre er nemlig veldig begeistert for den, noe som fører daglige uoverenstemmelser mellom de tre.


3 kommentarer:

  1. Vilken uppsyn, man ser vem som är chefen hemma hos dig. Trots allt riktigt söt. Dina garn ser härliga ut :)

    SvarSlett
  2. Flott garn du spinne, og fine fargar på det sjølvfarga garnet :) Fantastisk kjekt å strikka av sjølvspunne garn. Ha ein flott dag :)

    SvarSlett
  3. Nu har jag kikat runt lite i din blogg. Så mycket fint garn av olika slag som du visar och så spinner du själv också.

    SvarSlett

Alle kommentarer blir satt stor pris på, og takk til alle som vil skrive noen ord :)