3. desember 2011

DamaskDamask ble påbegynt da jeg var i Hong Kong, og er strikket i Wollmeise Twin i fargen Magnolie medium. Før jeg startet hadde jeg sjekket at det skulle holde med ett hespe, noe som ikke holdt i mitt tilfelle. Da jeg var kommet til omg. 107 var det ikke mange meterene igjen, så da var det ut å leite og legge ut forespørsler på rester både her og der. Utålmodig som jeg er tenkte jeg det ville være en god idé å ringe Loop, men de hadde stengt den dagen jeg ringte. Å jakte wollmeise var siste utvei; jeg har gjort meg noen erfaringer på at det kan ta tid å få tak i det en er ute etter, selv om WM jakt er min form for adrenalinkick.
Å rekke opp sjalet var heller ikke et alternativ. På Ravelry hadde jeg  hellet med meg- og torsdag denne uka kom et hespe til meg. Det er jo alltid en viss risko,  med tanke på innfarginga. Men jeg var skikkelig heldig med den også.
Sjalet er strikket på pinne nr.4 og jeg har brukt ca 1.1 hespe WM twin på medium størrelse.
Mønsteret er morsomt å strikke, og instruksjonene er gode, så har du lyst, kjør igang !

Maja lua ble jo gedigen, så den fikk en runde i vaskemaskinen. Nå er den bare stor, det vil si - passe nok til at jeg vil bruke den.

2 kommentarer:

  1. Så bra at du fikk tak i mer garn! Sjalet ble rålekkert!

    SvarSlett
  2. Vakkert sjal du har strikket!! Hva skulle vi gjort uten Ravelry????

    Har akkurat blokket Bridgewatersjalet mitt.... Bilder får jeg ta i morgen :o)

    God helg!

    SvarSlett

Alle kommentarer blir satt stor pris på, og takk til alle som vil skrive noen ord :)