12. desember 2011

Reprise: Søndagsvotter

Denne utgaven av Sundagsvotter er strikket i Jamiesons' Spindrift i fargen Sand på pinne 2mm. Til et par i god størrelse brukte jeg 2 nøster, tilsammen knappe 50 gram. Disse vottene er en gave, og jeg er veldig spent å om de faller i smak hos mottakeren. For vanligvis gir jeg bare bort strikkagaver til de jeg vet gjerne vil ha. Mønsteret er utrolig pent, og lett å memorere- med unntak av fletta hver 7 omgang. Det første paret jeg strikket var i Wollmeise superwash, og er mine yndlingsvotter. Og jeg har tro på å strikke gaver  jeg selv synes er skikkelig fint ( -selv om det er en reprise).


BFL i fargen Rosewood

Forleden kveld fikk jeg satt meg ned og navajo tvunnet denne BFL'en jeg kjøpte fra Greenwood Fiberworks. Tilsammen ble det ca 205 meter/100g. Garnet har stått på spolen helt siden august- fiberen ble spunnet opp da jeg var hjemme på Vestlandet i august. Jeg merket at det er en stund siden jeg har puslet med rokken, og jeg sleit litt med å få balanse i garnet. Men, det er likevel det mykeste garnet jeg har spunnet, og så får jeg tåle at det ikke er helt tipp topp. Jeg har en flette til å spinne opp i samme farge. Men først skal jeg navajo tvinne en annen spole med fiber fra Crown Mountain Fiber......som har marinert enda lengre enn BFL'en. 

2 kommentarer:

  1. Nydelige votter =) Garnet ser også bra ut, det er virkelig sant at spinning må holdes ved like for å ikkje gå i glemmeboka.

    SvarSlett
  2. these mittens are lovely, and its nice that they have a long wrist too. I am sure the recipient will be thrilled with them

    SvarSlett

Alle kommentarer blir satt stor pris på, og takk til alle som vil skrive noen ord :)