21. mars 2010

Ett og annet behov

Det er mye man må ha her i verden. Og etter siste spinnetreff forstod jeg at KnirkeLaura ikke er egnet å reke rundt på bygda med. Dette gav følgelig konsekvenser, og for å få foretatt nye investeringer ble endel hard valuta , dvs Wollmeise, omplassert mot cash. Det er kanskje blasfemi å selge garn jeg har slitt så hardt for å få kloa i, men det som faktisk er enda mer blasfemisk er å ikke bruke det. Det er nemlig så at :"The first rule of the Wollmeise is to knit the Wollmeise". Og jeg lå dårlig an. Ergo, 15 hesper ble solgt,  og inn suste min splitter nye Majacraft Rose.
Det er virkelig flott å spinne på denne rokken!
Jeg har også dekket min manns behov for nye sokker.
De er strikket i ordentlig jålegarn, Bugga! fra Sanguine Gryphon. Ergo er dette sprade- rundt -i -heimen- sokker, og  jeg har nedlagt forbud for å bruke disse for lange gåturer i fjellsko o.lign.  Når du sitter oppe om natta for å få rasket til deg et par hesper jålegarn må det endelige produktet naturlig nok behandles med der tilhørende respekt.
Og så skal det jo spinnes litt på majacraften.
Jeg spinner opp den andre pencil rovingen fra Fiberoptics som heter espresso. Her er det spunnet opp vel 50 gram av 100 eller så. Dette skal ikke navajo plyes ( - se forklaring nedenfor).Ullen jeg farget her forleden er også spunnet opp og brukt til selvstudie i navajo plying.
Hva kan jeg si om det ? Joda, det virket, bortsett fra at det er en tvinn i garnet som verken ligner fugl eller fisk. Ergelig, men går på kontoen for nyttige erfaringer.Så fant jeg selvfølgelig enda et sokkemønster. Og jeg har strengt tatt nok av sokker. Men Rivendell var såpass fjonge at det bare var å finne frem pinner og garn. Disse strikkes i Sanguine Gryphons Skinny Bugga! i fargen Seaside Dragonlet. En annen farge hadde nok vært bedre, men satser de funker bra når jeg får de på beina. Garnet helt supert og strikkes på pinne 2mm.1 kommentar:

  1. Så mye flott :) Tar gjerne imot oppskriften på hvordan du farger i microen!

    SvarSlett

Alle kommentarer blir satt stor pris på, og takk til alle som vil skrive noen ord :)