22. mars 2010

Frem fra glemselen: Fanagenser

Denne genseren begynte jeg på i fjor. Så gikk jeg tom for sort, og brukte noen måneder på å få bestilt den i hus. Deretter så gikk den enda lenger tid, helt til forrige uke. Da hadde jeg  i min visdom glemt å ta med korrekt utstyr til strikkekafeen, nemlig en 80 cm rundpinne som jeg trengte til ermene. For etter at jeg oppdaget magic loop har sokke- og ermestrikking nemlig blitt vesentlig mer lystbetont.

Her er erme nr 1, genseren strikkes i Kauni i fargene EG og sort. Kauni er etter min mening fine greier; det mye garn for pengene, det har et behagelig hint av får samt at hendene får en  ørliten smøring da det er litt lanolin i garnet. Dessuten er det behagelig å strikke hele bolen på to nøster.Knappene fra Snella og Petronella passer ikke helt på denne genseren, men selv om jeg ikke er en råtass på symaskina, så kan man jo ikke si nei til slike überkule knapper !


1 kommentar:

  1. Heisan!
    Fanagenseren blir kjempefin, fine farger! Knappene var kule!
    Den derre strikkemetoden på lang rundpinne må jeg sette meg inn i. Skal følge videoen når jeg skal begynne på arm 2 på kjolen i Setesdalsmønster som jeg holder på med.
    Takk for linken!

    SvarSlett

Alle kommentarer blir satt stor pris på, og takk til alle som vil skrive noen ord :)