18. juli 2011

Knit Nation !

Lørdag hadde jeg gleden av å være på Knit Nation, noe jeg har gledet meg til i mange måneder og som infridde og vel så det! Med meg var min bedre halvdel; jeg synes det var en god idé å vise han at det ikke bare er konepone som er over gjennomsnittet interessert i garn. Men, jeg tror nok at jeg var mer i mitt rette element enn mannen min. Det var veldig mye flott å se, både i hyllene og hva folk hadde på seg av egenstrikkede plagg. Og ikke minst fikk jeg møte Tante Ull med følge og Yarn.no - det var veldig koselig å få treffe dere !

Fiber for salg, her fikk jeg rasket med meg baby alpakka og sort "voksen" alpakka.
Artig sokkeblokker !
Godt for øyet: Wollmeise lace

Skal det være en maskemarkør eller to ?

Søte saker - som jeg motstod !

Shopping er som kjent hardt arbeid, og vel oppe i kafeen stilte jeg meg opp for kaffe og litt motivasjonssnop (kake) til mannen min. Køen var lang, og jeg kom i prat med en dame som jeg så hadde noe flott strikketøy i fanget. Michelle strikket på en genser  i egenspunnet alpakka, og lot meg få lov å ta bilder og beundre arbeidet hennes -  nydelig spør du meg !  

Shopping is hard work, and while standing in line for buying coffee (and cake for my husband) I met Michelle, who is knitting this wonderful sweater in her own hand spun alpaca. It's truly beautiful work, and it would be a pity not letting others see this ! So, thank you Michelle for letting me take pictures and allowing me to publish them on my blog.


Og hva fikk jeg med meg ??? Det alle viktigste, nemlig Wollmeise. Det var en fryd å kunne stå foran hyllene og velge ut hespene etter eget forgodtbefinnende, og litt paralyserende i starten- det er ikke lett å velge med så mye vakkert rundt seg ! Dette er garnet som ble med hjem - samt en signert utgave av Ysolda Teagues bok, en liten gå-og-strikke veske, et krus...og..det var vel det hele tror jeg ??

Lørdagens garnfangst, alt i Wollmeise Twin. Heldige meg!!!!

Wollmeise Lace i Magnoile dark

Dette er ikke wollmeise, men et hespe Lace fra Well Manor Farm i Gotland 2-ply som jeg forelsket meg i.

Det lysegråe sjalet er strikket Well Manor Farm Gotland 2-ply lace.5 kommentarer:

 1. *Sukk* Så lekkert! Ser ut som om du har hatt det ganske så bra, ja. :) Jeg tror jeg seriøst må vurdere en tur til neste år. :)

  SvarSlett
 2. Oi, missunn. Der skulle eg gjerne vore. Ysolda har nokre nydelege mønster. Skjønar elles at eg bør skaffa meg eit wollmeisenøste. Har ikkje gått hardt inn i nettshopping enno etter eit litt uheldig overkjøp med dertil høg toll for ei stund tilbake.

  SvarSlett
 3. Så mye fantastisk du blogger om her Anita! Hjelpe bevare, kan skjønne du kom til himmelen!! Med ønske om fortsatt veldig god sommer!! (Kaffe snart?)
  Klem!
  Nina

  SvarSlett
 4. Herlig tur, skulle gjerne ha vert med =)

  SvarSlett
 5. Ja, neste gang - neste år? - må vi være en hel liten flokk! Jeg har lurt på det der om dere traff hverandre, har liksom ikke hørt noe om det. Flott :D Og fint å høre du traff andre strikkere også.

  Uten sammenligning forøvrig husker jeg sjøl hvordan det var å stå og bare kunne velge Wollmeise sjøl. Helt umulig, det også! Men det ser da ut som et godt utvalg, det du har.

  Jeg syns de der strikkemarkørene er så schtiliiiie, de legoene. Og den russiske jente-metermåleren, åhhh! Heldiggris!

  SvarSlett

Alle kommentarer blir satt stor pris på, og takk til alle som vil skrive noen ord :)